Nieuwe naam voor Power-Lift Deutschland

Het Duitse verkoopbedrijf voor hoogwerkers Power-Lift Deutschland heeft zijn naam veranderd in Arbeitsbühnen-Zentrum Deutschland om overeen te komen met die van het moederbedrijf Hoogwerker Centrum NL.

Tegelijkertijd is het bedrijf, gevestigd in Erkrath, aan de oostelijke rand van Düsseldorf, aangesteld als servicepartner voor de Italiaanse hoogwerkerfabrikant Imer. De twee bedrijven werken al enige tijd op ad-hocbasis samen, maar hebben nu een officiële overeenkomst en zullen volgende maand een stand delen op Platformers Days in Karlsruhe. De distributieregeling met Comet autohoogwerkers is niet gewijzigd.

Hoogwerker Centrum-eigenaar Wim van Beuzekom zei: “Deze verandering in de bedrijfsnaam betekent dat onze Duitse dochteronderneming in Erkrath nu de naam van het moederbedrijf weerspiegelt.”

Hoogwerker Centrum nam Power Lift – een dealer voor Snorkel, Oil & Steel en Palazzani – in 2011 over van de vorige eigenaar Holger Johan, waarmee Deutschland toen aan de bedrijfsnaam werd toegevoegd.

Overig nieuws