Zoomlion benoemt AJ Access in het VK

Zoomlion heeft de benoeming van AJ Access als zijn distributeur voor hoogwerkers voor het VK bevestigd.

Door het nieuwe “zakelijke partnerschap” zal AJ Access in eerste instantie Zoomlion’s volledige lijn elektrische schaarhoogwerkermodellen aanbieden, die momenteel variëren van een compact 15ft tot een traditioneel 45ft/1,2 meter breed model, met werkhoogten van 6,5 tot 15,7 meter. AJ Access zal verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing en after-sales service en is van plan om de Zoomlion-hoogwerkermodellijn vanaf volgend jaar toe te voegen aan de producten die het aanbiedt.

Jason Liu Jian Cun, algemeen directeur van Zoomlion Access, zei: “We zijn erg verheugd om onze samenwerking met AJ Access in het VK uit te breiden. Hun professionele ervaring in de hoogwerkerindustrie en diepgaande kennis van de markt zullen bijdragen aan de verdere groei van Zoomlion-producten en -service in de regio.”

AJ-directeur Richard Saunders voegde toe: “Omdat de emissieregels worden aangescherpt, is de vraag naar intelligente en robuuste elektrische en hybride hoogwerkers nog nooit zo groot geweest. We zijn verheugd om Zoomlion te vertegenwoordigen en hun innovatieve en hightech bouwmachines te presenteren aan ons gevestigde klantenbestand in het VK. Dank ook aan Bryan Zhang, Europees verkoopdirecteur, met wie het gedurende het hele proces een plezier was om mee om te gaan”

Overig nieuws