ELS benoemt SNM in Frankrijk

De Turkse fabrikant van hoogwerkers ELS Lift heeft verkoop- en servicebedrijf SNM Lift aangesteld als distributeur in Frankrijk.

SNM Lift maakt deel uit van Groupe SNM (Société Nantaise de Manutention) die dateert uit 1981 en nu drie divisies heeft. De divisie Load Handling distribueert een breed scala aan kranen en werd onlangs aangesteld om Terex torenkranen te distribueren. Dit wordt vergezeld door de divisie Port and Heavy handling en de Access-divisie – SNM Lift. SNM Lift is opgericht in 2013 en biedt een breed scala aan fabrikanten van hoogwerkers en verreikers, waaronder Genie, ATN, Movex en meer recentelijk Oil&Steel.

Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van de low-level platforms van ELS in heel Frankrijk, terwijl het ook after sales onderdelen en service levert. De groep is gevestigd in Nantes, met een tweede locatie in Lyon en mobiele teams in de buurt van Parijs en Bordeaux.

ELS Lift senior business development en export manager, Alistair Palacioglu, zei: “We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat ons bedrijf een nieuwe samenwerkingsovereenkomst heeft getekend in Frankrijk – een van onze eerste exportregio’s – dat een sterk groeiende markt heeft in termen van low level uitrusting. Deze markt met een groot potentieel is een cruciaal strategisch gebied voor ELS Lift. De zeer dynamische structuur van SNM Lift en de toewijding aan klantenondersteuning zijn zeer compatibel met de bedrijfsvisies van ELS Lift. Om deze reden zien we het SNM Lift-team als een sterke sleutel voor onze ontwikkeling op de Franse markt.”

Overig nieuws