50 Snorkels voor Rentem

De Duitse verhuurmakelaar Rentem heeft meer dan 50 Snorkel-hoogwerkers aangekocht voor levering later dit jaar.

Rentem, gevestigd in Neurenberg, werd ongeveer vier jaar geleden opgericht en werkt nu samen met partners met een gecombineerde vloot van meer dan 15.000 machines, opererend vanuit 24 verkooppunten in heel Duitsland, maar zal ook machines kopen waar de klant ze nodig heeft in heel Europa.

De nieuwe bestelling brengt de eigen vloot van Rentem – grotendeels heftrucks en hoogwerkers- op ongeveer 450 eenheden. De nieuwe machines zijn besteld via Ahern Deutschland, de volledige distributeur van de fabrikant voor Duitsland.

Gezamenlijke directeuren Jona Meier en Jens Krause zeiden: “We hebben zeer goede ervaringen met Ahern Duitsland bij eerdere bestellingen. De snelle en betrouwbare levering, de technische ondersteuning en vooral de persoonlijke relatie met onze contactpersoon Jürgen Müller, de vertegenwoordiger van Ahern voor Zuidoost-Duitsland en Oostenrijk moet worden benadrukt. We kijken ernaar uit om met Ahern samen te werken om onze pool van eigen apparaten in de toekomst aanzienlijk uit te breiden.”

Overig nieuws