Speedy breidt uit in Schotland

Het Britse verhuurbedrijf Speedy heeft twee nieuwe regionale servicecentra geopend in Edinburgh en Aberdeen, Schotland.

De speciaal gebouwde faciliteit van 2.000 vierkante meter in Edinburgh bevindt zich op het bedrijventerrein West Edinburgh, terwijl het depot van 1.200 vierkante meter in Aberdeen zich op het industrieterrein van Denmore bevindt.

Beide locaties zullen hoogwerkers, hijsapparatuur, algemene gereedschapsverhuur en bouwmachines aanbieden, terwijl ze ook IPAF- en PASMA-trainingen aanbieden. Met name het depot in Aberdeen zal zich ook richten op het leveren van hijsapparatuur aan de offshore olie- en gasactiviteiten in de Noordzee.

Regionale manager voor Schotland, Ryan McGurk, zei: “De nieuwe locaties in Edinburgh en Aberdeen bezetten strategische locaties in elke stad. Dit betekent dat we nu veel beter bereikbaar zijn voor klanten op drukke tijden, met arteriële verbindingen die ervoor zorgen dat leveringen snel bij klanten aankomen, en ruim binnen onze leveringsbelofte van vier uur.”

Overig nieuws