Coron Access verwerft importeurschap ELS Lift

Onlangs heeft ELS Lift een distributeur overeenkomst ondertekend met de in Putten gevestigde onderneming CoronAccess. De ondertekening vond plaats op het hoofdkantoor van ELS Lift te Bursa, Turkije.  

ELS Lift, de Turkse fabrikant van schaarplatforms, verticale masthoogwerkers en knik-telescoop hoogwerkers exporteert jaarlijks 65% van hun productie en werkt gestaag  aan permanente uitbreiding van hun wereldwijde dealer netwerk. Het management van ELS heeft op de fabriek in Bursa uitgebreide gesprekken gevoerd met MD Maurice Jassies van CoronAccess die uiteindelijk geresulteerd hebben in het ondertekenen van een  partnerschap  waarbij belangrijke en op maat gesneden initiatieven zijn vastgelegd met betrekking tot de marketing- en verkoopstrategieën die in de Benelux regio geïmplementeerd zullen worden.

Maurice Jassies, MD van CoronAccess zei : “Ik ben er trots op dat wij als jonge onderneming deze kans krijgen. Vanaf de eerste dag van de contacten met ELS ontstond er een wederzijds gevoel dat onze samenwerking een goede match is. ELS Lift behoort weliswaar niet tot de grootste fabrikanten maar breiden hun leveringsprogramma gestaag uit met machines van hoge kwaliteit, gekoppeld aan gunstige leveringsvoorwaarden en de standaard mogelijkheid om alle machines snel in gewenste bedrijfskleuren te kunnen leveren.  Mede vanwege het feit dat wij, door het ontbreken van mogelijk concurrerende verhuuractiviteiten, een onafhankelijke positie innemen zijn wij ervan overtuigd een aanvullende rol te kunnen spelen tussen het grote aanbod wat de hoogwerker markt reeds biedt. Ook voor levering aan eindgebruikers zijn wij door onze persoonlijke benadering een bij uitstek interessante partner”.      

Mr. Alastair A. Palacioglu, Head of Export and Business Development voor ELS Lift in de EMEA regio voegde daaraan toe : “Het doet ons groot genoegen dat wij, na intensieve besprekingen, CoronAccess aan hebben kunnen stellen als exclusief importeur voor de Benelux. De Benelux regio is voor ons een strategisch gebied met een groot potentieel, met name op het gebied van innovatieve machines voor de hoogwerker industrie. ELS Lift hoogwerkers zijn niet onbekend op de Nederlandse markt, echter, in het verleden waren wij door het ontbreken van een importeur niet optimaal in staat om onze afnemers de juiste ondersteuning te bieden die nodig is om een stabiele marktpositie te garanderen.

“Het partnerschap met CoronAccess is daarom voor ons van groot belang en wij zijn ervan overtuigd dat deze jonge en gedreven onderneming de verhuur- en eindgebruiker sector in alle opzichten de juiste ondersteuning en after sales support zullen bieden. We zijn onder de indruk van hun energie,  gedrevenheid, hun in korte tijd opgebouwde netwerk en hun kennis van de Nederlandse markt.”   

Overig nieuws