Skyjacks onderhouden hoogste gebouw van Taiwan

Skyjack verticale masthoogwerkers, eigendom van de klant CIG Power Products, met hoofdkantoor in Taiwan, voeren onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit in het beroemde 101-gebouw van Taipei City.

Taipei 101 is het hoogste gebouw in Taiwan en een belangrijk herkenningspunt dat in 2004 voor het publiek werd geopend. “We zijn erg trots om Taipei 101 te helpen zijn iconische faciliteit te behouden met behulp van Skyjack’s toonaangevende producten”, zegt Jerry Huang, algemeen directeur bij CIG Power.

Taipei 101 (foto door Lisanto)

“Toen ik opgroeide in Taiwan, zag ik hoe snel CIG zijn aanwezigheid in de regio uitbreidde. Om ons samen met Skyjack aan zo’n spraakmakend project te zien deelnemen, is een bewijs van hoe ver we zijn gekomen.”

De SJ16 is een emissievrije compacte machine met een lage vloerbelasting en een hoge wendbaarheid, ontworpen om in krappe ruimtes te passen. Dit maakt het geschikt voor onderhoudswerkzaamheden aan installaties.

“Het lichtgewicht ontwerp van het model zorgt voor een lage bodemdruk en vloerbelasting. Het overstekende dek vergroot het bereik en biedt de mogelijkheid om te kantelen, wat helpt bij het uitvoeren van een verscheidenheid aan werkzaamheden in gebouwen”, aldus Huang. “Skyjack’s SJ16 is gemakkelijk te onderhouden, biedt lage eigendomskosten en voldoet aan de vereisten voor werk in krappe ruimtes – iets dat vooral belangrijk is in overvolle Taiwanese fabrieken.”

CIG begon in 2012 te investeren in Skyjack-machines. “We zijn er trots op dat de samenwerking tussen Skyjack en CIG al bijna 10 jaar sterk is”, zegt Simon Cracknell, directeur verkoop, operaties en marktontwikkeling – Azië. “CIG is een ervaren verkoop- en verhuurbedrijf in de apparatuurindustrie met kwaliteitspersoneel en producten. Hun vertrouwen in Skyjack-producten voor het beroemde Taipei 101-project bewijst de kracht van onze eenvoudige en betrouwbare filosofie.”

Overig nieuws