Duits partnerschap Multitel

Becker Arbeitsbühnen en Sahalift hebben een partnerschap geformaliseerd om de verkoop van Multitel in Duitsland af te handelen

In de afgelopen 20 jaar heeft de Italiaanse autohoogwerkerfabrikant Multitel Pagliero een aanzienlijk marktaandeel veroverd op de Duitse autohoogwerkermarkt, met name in de sector onder de 30 meter. Een groot deel van dat succes is te danken aan de inspanningen van zijn dealer Becker Arbeitsbühnen en in het bijzonder directeur Johannes Becker en zijn verkoopmanager Jaroslaw Dobroniak.

Becker heeft nu echter gezegd dat het groeiende potentieel te groot wordt voor het Becker-team om alleen aan te kunnen. “De afgelopen 20 jaar hebben we laten zien dat we met Multitel op de goede weg zijn en het bedrijf is voortdurend uitgebreid. Steeds meer vragen van eindgebruikers bereiken ons nu, en ons vermogen om hoogwaardige en duurzame verkoop- en serviceondersteuning te bieden voor de sector is voor ons bereikt”, aldus Becker

Als gevolg hiervan is het bedrijf een ‘alliantie’ aangegaan met het bedrijf Sahalift van Yama Saha, dat de verkoop van Multitel-eindgebruikers zal overnemen, nadat het sinds maart met Becker samenwerkte. “We zijn verheugd het verkoopteam van Sahalift aan boord te hebben als partner om langdurige ondersteuning te bieden aan eindgebruikers en zo te voldoen aan onze hoge standaard van klantenservice”, voegt Becker toe.

Becker en Dobroniak zullen hun inspanningen nu meer richten op het afhandelen van de verkoop van Multitel en de ondersteuning van verhuurbedrijven.

Yama Saha voegde toe: “Ik ben verheugd dat Johannes Becker zijn vertrouwen in ons heeft gesteld om nauw samen te werken en dat we in de toekomst gezamenlijk het productportfolio van de Italiaanse premiumfabrikant Multitel in Duitsland zullen vertegenwoordigen. We zijn ons bewust van de uitdaging, die we zullen het onder ogen zien en zullen ons volledig inzetten.”

Overig nieuws