Holland Lift benoemt Euraccess distributeur

Holland Lift heeft Euraccess aangesteld als distributeur voor het VK en heel Ierland.

Het zal verantwoordelijk zijn voor de nieuwe verkoop samen met reserveonderdelen en serviceondersteuning voor alle nieuwe en bestaande Holland Lift schaarhoogwerkers in het gebied. De officiële lancering van het nieuwe distributiepartnerschap vindt later deze maand plaats tijdens de Vertikal Days.

Het bedrijf wordt nu geleid door Richard Onslow en zal zich concentreren op de kernproducten van de fabrikant, zware, hoge en smalle schaarhoogwerkers met werkhoogten van 19 tot 34 meter, met elektrische diesel- en hybride powerpacks. Er is al een behoorlijk aantal Holland Lift’s 83ft HL275 en 104ft HL340 schaarhoogwerkers in het VK. Terwijl de vraag naar zulke grote machines stijgt.

Richard Onslow, de nieuwe directeur van Euraccess, die eerder Holland Lift bij AJ Access verkocht, zei: “Het past fantastisch bij ons en aangezien ik sinds 2013 persoonlijk met Holland Lift heb samengewerkt, kijk ik uit naar deze nieuwe onderneming.”

Holland Lift-directeur Chris Kochheim voegde toe: “Ons doel is om mensen veilig op hoogte te laten werken en met de aanstelling van Euraccess ben ik blij dat Holland Lift weer een ervaren lokale partner heeft in het VK en Ierland om diensten en nieuwe modellen te leveren naar deze markten.”

Overig nieuws