19m Klubb op bestelwagen

Klubb heeft de lancering aangekondigd van zijn hoogst reikende montagesteun tot nu toe – de 19 meter lange KT18PZ – die het deze week zal onthullen op de Matexpo, die morgen in België wordt geopend.

De KT18PZ is gemonteerd op een vijf tons Mercedes Sprinter bestelwagen, met een maximale reikwijdte van 9,4 meter en een maximale werkhoogte van 19 meter. Het is speciaal ontworpen voor nutsbedrijven, met als doel een hoog platform te bieden op een compacte bestelwagen met een goed laadvermogen voor opslag. De nieuwe machine heeft een uit vier delen bestaande telescopische giek, met daarboven een scharnierende jib.

De eerste unit is ingenomen door Klubb’s Belgische dealer Maes. De algemeen directeur, Jan Maes, zei: “We zijn er erg trots op dat we de eerste Klubb-dealer zijn die de KT18PZ levert. We zijn ervan overtuigd dat deze machine erg populair zal zijn bij onze klanten en we zullen deze actief promoten.”

Julien Bourrellis van Klubb voegde toe: “Het is een groot genoegen om dit innovatieve platform op de markt te brengen, we hebben het zo ontworpen dat het nauw aansluit bij de wensen van nutsbedrijven en om veiligheid, technische prestaties en gebruiksgemak te combineren.”

Overig nieuws