Merlo UK dealer aangesteld

(L-R) Owen Buttle van Merlo met David McIlwraith van BH, Shaun Groom van Merlo en Howard Johnston van BH Plant

Merlo UK heeft BH Plant Sales aangesteld als dealer voor Cumbria en het noordoosten van Engeland.

BH, gevestigd in Carlisle, zal Merlo’s reeks verreikers voor de bouw en Cingo rupsbanden aanbieden naast het assortiment Takeuchi-graafmachines. Het bedrijf, geleid door David McIlwraith, is een divisie van het landbouwverkoopbedrijf Johnston Tractors.

McIlwraith zei: “We zijn al een tijdje op zoek naar de juiste mogelijkheid om het productportfolio uit te breiden. We zien een enorm potentieel om de aanwezigheid van de Merlo-serie verreikers voor de bouw op te bouwen en met een volledig assortiment modellen, van het compacte instapmodel P27.6 tot grootschalige Roto-modellen, is er een product voor elke klant. Voeg daar de Merlo Cingo rupsbanddragers aan toe en binnenkort worden alle elektrische “e-Worker” modellen gelanceerd, dan is het een opwindende tijd om lid te worden van het Merlo bouwdealernetwerk.”

Owen Buttle, Merlo UK National Sales Manager, voegde toe: “BH Plant Sales is een stevig gevestigd bedrijf met een toegewijd team van medewerkers om Merlo-bouwproducten te leveren en te ondersteunen in een gebied dat zich uitstrekt van Cumbria tot Noordoost-Engeland. Net als Merlo is BH Plant Sales een familiebedrijf met een sterke wens om de allerbeste klantenservice te bieden.”

Overig nieuws