Nieuwe CEO voor NowWow

Anthony Pearlgood

Het Britse verhuurbedrijf NowWow Hire – voorheen Nationwide Hire – heeft Anthony Pearlgood aangesteld als chief executive.

Opgericht in 1995 en in april omgedoopt tot WowNow Hire, beweert het bedrijf samen te werken met 4.000 leveranciers om meer dan vijf miljoen apparaten aan te bieden – variërend van elektrische toegang, bouwmachines en gereedschappen tot tijdelijke huisvesting en afvalverwerking – van 9.000 locaties in de hele wereld. het VK en Ierland.

Pearlgood komt bij het bedrijf vanuit Restore Datashred, waar hij de afgelopen drie jaar algemeen directeur is geweest. Hij begon zijn carrière in 2001 na het opzetten van een shredder-, afval- en recyclingbedrijf Confidential Destruction Services (CDS), dat hij in 2006 aan de PHS-groep verkocht. Hij bleef 12 jaar bij PHS als directeur voordat hij algemeen directeur werd van PHS Data Solutions in 2013, vertrek naar Restore in 2016.

WowNow Hire’s voorzitter Martin Smith zei: “We zijn verheugd Anthony te verwelkomen. Zijn sterke klantenservice-ethiek en schat aan ervaring met snelgroeiende bedrijven maakten hem de perfecte keuze om WowNow Hire te leiden tijdens de volgende fase van onze ontwikkeling.”

Pearlgood voegde toe: “Ik ben verheugd om op dit moment lid te worden van WowNow Hire – een tijd van verandering en momentum binnen het bedrijf. Het bedrijf heeft een zeer goede basis om een ​​nog aantrekkelijker klantvoorstel op te bouwen en zijn VK te versnellen en groei in Ierland.”

Overig nieuws