Sinoboom benoemt senior after sales manager

Karel Verheul

De veteraan in de hoogwerkerindustrie Karel Verheul is het team van Sinoboom BV komen versterken in de rol van senior after sales manager.

Met meer dan 30 jaar ervaring in technische ondersteuning en servicebeheer in de hoogwerkersector, brengt Verheul een schat aan waardevolle specialistische kennis met zich mee, aldus Sinoboom.

Verheul heeft eerder bij Terex en de Genie-divisie in vergelijkbare functies gewerkt en is bekwaam in het opzetten van servicenetwerken, voegde Sinoboom toe, en in het leiden van de ontwikkeling van processen en systemen die beide kanten van de fabrikant-klant relatie ten goede komen.

Als Europese dochteronderneming van de Chinese specialist in hoogwerkerproductie, is de benoeming van Verheul een belangrijke factor bij het uitbreiden van de aangeboden diensten aan haar groeiende klantenbestand.

Verheul zei: “Ik ben erg blij dat ik deel ben gaan uitmaken van het groeiende team van Sinoboom in Europa, ik kijk ernaar uit om van Sinoboom een ​​van de meest gewilde fabrikanten van hoogwerkers te maken.”

In een reactie op de benoeming voegde Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV, toe: “De creatie van deze nieuwe functie is een aanzienlijke investering van Sinoboom, en we zijn verheugd dat Karel zich bij het team voegt. Zijn uitgebreide kennis en positieve, gemotiveerde houding zijn een grote troef voor ons hier bij Sinoboom BV, en zijn aanwezigheid zal een groot voordeel zijn voor onze groeiende lijst van klanten in heel Europa.”

Overig nieuws