Sterk jaar voor System Lift

System Lift, de Duitse vereniging van onafhankelijke verhuurbedrijven, heeft in 2020 hogere inkomsten en vlootgroottes gemeld.

De inkomsten die via de vereniging werden gerapporteerd, stegen met negen procent tot € 267,3 miljoen in 2020, wat resulteerde in een dividend van € 350 per aandeel, wat elk System Lift-partnerbedrijf een betaling van € 7.000 opleverde. In totaal hebben leden in 2020 meer dan € 69,5 miljoen uitgegeven aan nieuwe hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers, waarmee de totale vloot op 20.000 komt.

De vereniging rapporteerde ook een toename van één procent in training, met een significante toename in e-learning die helpt om een ​​daling van klassikale training tegen te gaan als gevolg van Covid-gerelateerde beperkingen. Dit jaar verwacht het bedrijf een groei van 10 procent te realiseren in klassikale training en nog eens 80 procent in e-learning.

System Lift heeft momenteel in totaal 80 leden die opereren vanuit 140 locaties, voornamelijk in heel Duitsland, maar ook in Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Turkije.

Overig nieuws