Ahern Denemarken geopend

Ahern International, onderdeel van de groep die Snorkel en Xtreme verreikers omvat, heeft vrijdag haar nieuwe Deense distributiedochter Ahern Denemarken geopend.

Het bedrijf, dat voorheen opereerde als KH Lift, werd in april overgenomen door Ahern en is gevestigd in Vejle, waar het bedrijf het open huis organiseerde, waarbij klanten, leveranciers en lokale hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren

Het nieuwe bedrijf is de exclusieve Deense distributeur voor Snorkel-hoogwerkers, verreikers en materiaalliften, samen met Denka Lift en EuropeLift aanhangerliften.

Sinds de verwerving van het meerderheidsbelang in KH Lift heeft Ahern geïnvesteerd in de uitbreiding van het team tot 12 medewerkers, terwijl de voorraad nieuwe machines en reserveonderdelen is uitgebreid om een ​​snelle levering en verbeterde productondersteuning te garanderen.

De ceremonie van het doorknippen van het lint werd uitgevoerd door de loco-burgemeester van Vejle, Dan Arnløv Jørgensen, die Ahern Denemarken officieel open stelde voor zaken.

Xtreme Manufacturing /Snorkel en Ahern International chief executive Matthew Elvin zeiden: “Ahern Denemarken is ons negende internationale distributiebedrijf sinds 2016, uitsluitend gericht op de levering en ondersteuning van nieuwe high-reach en aanverwante apparatuur. Het is onze toewijding aan de Deense markt dat we hier voor de lange termijn zijn, toegewijd om een ​​vertrouwde partner te worden voor onze verhuur- en eindgebruikersklanten.”

Henrik Skibsted, algemeen directeur van Ahern Denemarken, voegde toe: “Ik ben al onze gewaardeerde klanten, leveranciers en belanghebbenden die ons hebben gesteund bij deze lancering enorm dankbaar en we zijn vastbesloten om de verwachtingen te overtreffen in alle aspecten van ons serviceaanbod. Ik wil ook Don Ahern, Matthew Elvin en het Ahern International-team bedanken voor hun steun bij het openen van Ahern Denemarken, die ons hebben geholpen het team en de tools op te zetten om service van wereldklasse te leveren, waaronder snelle toegang tot nieuwe machines, reserveonderdelen en technische ondersteuning, aan ons gewaardeerde en groeiende klantenbestand.”

Overig nieuws