Versalift gaat naar Zweden

Team Versalift Zweden

Versalift gaat een locatie openen in Zweden om zijn autohoogwerkers te distribueren, naast die van Ruthmann.

De reden voor de verhuizing naar een volledige dochteronderneming van een onafhankelijk distributeursnetwerk is de wens om dichter bij de klanten te komen, zegt het bedrijf. De nieuwe faciliteit zal worden gevestigd in Falkenberg – tussen Göteborg en Malmö – en zal kantoren, inventaris van vervangende onderdelen en werkplaatsen omvatten en zal volgende maand worden geopend.

De nieuwe operatie zal ook overweg kunnen met door Ruthmann in Duitsland en Italië gebouwde autohoogwerkers, samen met Bluelift spinhoogwerkers. Versalift verkoopt deze producten al enkele jaren via haar dealers, maar sinds de Ruthmann-activiteiten eerder dit jaar werden overgenomen door Time Manufacturing, de moedermaatschappij van Versalift.

In de bedrijfsverklaring stond: “We zijn goed op weg om ons team op te bouwen, dat een verkoopmanager, een coördinator en servicetechnici zal omvatten. Het Zweedse team zal nauw samenwerken met het hoofdkantoor van Versalift International in Farsoe, Denemarken”.

“Naast een verkoopafdeling zal Versalift Sweden AB een serviceafdeling hebben, met verschillende servicemonteurs verspreid over heel Zweden, waardoor we service kunnen bieden voor alle producten in ons assortiment. Dit omvat natuurlijk ook oudere hoogwerkers die zijn gekocht bij onze voormalige distributeurs.”

Overig nieuws