Sinoboom tekent overeenkomst met TVH

Op dag twee van Vertikal Days tekende Sinoboom BV een samenwerkingsovereenkomst met de wereldwijde onderdelenspecialist TVH tijdens een ceremonie op de stand van Sinoboom BV.

Het partnerschap werd ondertekend door Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV, en door Kristof Bolle, Senior VP EMEA voor TVH.

Sinoboom BV is de Europese dochteronderneming van de Chinese gespecialiseerde hoogwerkerfabrikant. TVH is een gerenommeerde en gevestigde aanwezigheid, met meer dan 50 jaar ervaring in de toeleveringssector van onderdelen, met 81 vestigingen wereldwijd die verkopen aan meer dan 180 landen. Deze nieuw ondertekende overeenkomst, waarbij TVH een uitgebreide service biedt voor de levering van reserveonderdelen, dekt alle geografische activiteiten van Sinoboom BV.

Kristof Bolle merkte op: “We zijn verheugd deze samenwerking met Sinoboom BV te kunnen bevestigen. Hun reputatie in de hoogwerkerindustrie groeit en we zijn verheugd dit merk aan onze lijst van geleverde onderdelen toe te kunnen voegen.”

Tim Whiteman verklaarde: “Deze samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke stap in de strategie van Sinoboom. Ons doel is altijd om een ​​uitgebreide en betrouwbare service te bieden aan ons groeiende klantenbestand, en we erkennen dat voor onze klanten het minimaliseren van de uitvaltijd van machines een topprioriteit is. De efficiënte service die TVH biedt, is bekend in de hele sector en dit zal het vertrouwen in het merk en de service van Sinoboom verder vergroten.”

Het partnerschap zal actief zijn vanaf Q4 2021 en dekt geen garantie – dit wordt nog steeds rechtstreeks afgehandeld door Sinoboom BV.

Overig nieuws