Nieuwe CEO voor Kiloutou Duitsland

Het Franse internationale verhuurbedrijf Kiloutou heeft Sébastien Ferjault aangesteld als de nieuwe directeur van Kiloutou Duitsland.

Ferjault, 52, trad in 2014 in dienst bij Kiloutou als regiomanager voor Bretagne, Frankrijk, maar werkt sinds mei samen met de Duitse dochteronderneming, na het vertrek van Stephan Kulawik.

Zijn aanstelling als CEO van Kiloutou Deutschland zal hem de leiding geven over de plannen van het bedrijf voor verdere acquisities en uitbreiding. Het Duitse bedrijf opereert momenteel vanuit 13 locaties met 306 medewerkers. Het bedrijf heeft gezegd dat de benoeming van Ferjault voor een periode van maximaal 24 maanden zal zijn, gedurende welke tijd een opvolger zal worden geworven.

Ferjault begon zijn carrière in bouwmachines in 2005 bij de Franse Caterpillar-distributeur Bergerat Monnoyeur, waar hij regionaal manager was voor Bretagne en het Pays de Loire.

Kiloutou chief executive Olivier Colleau zei: “Sébastien’s uitstekende technische knowhow, evenals zijn uitgebreide kennis van de sector en zijn managementvaardigheden, gekoppeld aan de professionaliteit en de grootste toewijding van de leden van het Kiloutou Germany-team, bieden de beste voorwaarden voor de huidige trend en zorgen voor een solide aanwezigheid voor Kiloutou Duitsland in Europa’s op een na grootste materiaalverhuurmarkt. Op dit punt wil ik van de gelegenheid gebruik maken om ons volledige vertrouwen uit te spreken in alle leden van het Kiloutou Duitsland-team en hen te verzekeren van onze onvoorwaardelijke steun.”

Overig nieuws