United introduceert Truck of the Future

United Rentals Logo

United Rentals introduceert op The Utility Expo de Truck of the Future, een vloot van utility-trucks met een ingebouwd tooltrackingsysteem dat het gemakkelijk maakt om trucks, mensen en gereedschappen bij te houden.

De trucks zijn vooraf geladen met tools met permanente asset-tags en geïntegreerd met Total Control, de cloudgebaseerde oplossing voor materieelbeheer van United Rentals, om inzicht te geven in alle tools die zich op een jobsite bevinden.

Ook op de Utility Expo, die plaatsvindt op 28-30 september in Louisville, KY, zullen de teams van United Rentals een reeks educatieve sessies in de stand en materiaaldemonstraties houden, plus meerdere opgravingen in de grond met het Mega Brace hydraulische verstevigingssysteem van het bedrijf. .

“Tussen de twee stands hebben we zoveel waardevolle informatie om managers te helpen veiliger en efficiënter te werken”, zegt Craig Schmidt, vice-president, nationale accounts bij United Rentals.

“Van opgravingen en noodhulp tot gecoördineerde uitvalplanning en het oplossen van problemen met netcongestie en procesverbeteringen, United Rentals heeft de oplossingen en ervaring voor de nutssector.

Op de Utility Expo zullen bedrijven leren hoe we als single-source verhuuraanbieder kunnen samenwerken om de grootste uitdagingen waarmee nutsbedrijven worden geconfronteerd op te lossen en meetbare resultaten te leveren.”

United Rentals zal ook zijn Total Control-telematicatechnologie, Trech en Confined Space Safety-oplossingen en -training demonstreren, plus tips geven over veilige sanitaire voorzieningen, toegang tot tijdelijke onderstations en best practices voor het gebruik van apparatuur in geëlektrificeerde omgevingen.

Overig nieuws