Gantic biedt Zoomlion aan

Tommy Jorgensen van Gantic

Zoomlion heeft Gantic aangesteld als officiële distributeur van hoogwerkers voor Noorwegen.

Gantic zal zijn inspanningen richten op het volledige assortiment Zoomlion DC-Li elektrische schaarhoogwerkers, die loopt van een compact 15ft tot een traditioneel 45ft/1,2 meter breed model, met werkhoogtes van 6,5 tot 15,7 meter. Gantic zal ook training en after-sales service bieden voor alle Zoomlion-toegangsproducten in de regio.

Het bedrijf is gevestigd in Ågotnes bij Bergen en opereert vanuit vijf locaties met extra vestigingen in Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord en Kristiansand. Het bedrijf biedt ook Niftylift hoogwerkers, Nagano rupshoogwerkers, Palazzani en Blue lift spinhoogwerkers en Hoeflon spinkranen.

Jason Liu, plaatsvervangend algemeen directeur van Zoomlion Access Overseas zei: “We zijn erg verheugd om onze samenwerking met Gantic in Noorwegen aan te kondigen. Naarmate de nadruk op koolstofneutraliteit steeds prominenter wordt, verwachten we dit doel te bereiken door milieuvriendelijke Li-ion scharen en gieken te leveren met elektrificatie en duurzaamheid als onze focus. Gantic heeft nu zijn eerste Li-ion-aangedreven schaarhoogwerkers in ontvangst genomen. Met hun diepgaande ervaring in de lokale markt, denken we dat deze benoeming de marktpositie voor Zoomlion Access en Gantic in de regio aanzienlijk zal versterken.”

Gantic-eigenaar Tommy Jorgensen voegde toe: “de Noorse markt wordt steeds meer gefocust op emissievrije machines, aangezien de regels strenger worden, zowel op bouwplaatsen als op eindgebruikers. De vraag naar emissievrije en robuuste elektrische en hybride hoogwerkers neemt in onze markt snel toe. We kijken ernaar uit om Zoomlion Access en hun innovatieve machines te vertegenwoordigen bij onze klanten in Noorwegen.”

Overig nieuws