UP Group krijgt Palfinger ‘jubileumhoogwerker’

Hoogwerkerleverancier UP Group heeft de 2000e Palfinger Light NX truckmount in ontvangst genomen.

Het Zwitserse bedrijf, met ruim 100 medewerkers en 13 vestigingen in het hele land, is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwerkers, personenliften en goederenliften.

De 2000e machine die van de productielijn rolde, werd overgedragen aan het verhuurbedrijf op het hoofdkantoor van Palfinger in Lengau, Oostenrijk.

Markus Weber, productmanager bij UP Group, zei: “Onze klanten zijn dol op de Light NX-hoogwerkers. Materiaal, hydrauliek en elektra vullen elkaar perfect aan. Het grote voordeel van deze toegangsplatformen is hun gebruiksvriendelijkheid.”

Volgens Palfinger is het “jubileumplatform” het 184e in de serie die door UP Group wordt gekocht. Het model beschikt over een “robuust telescopisch systeem van geanodiseerd aluminium”, automatische stabilisatoren en een zwenkbereik van 185°. Het Light NX-model is ook uitgerust met een mand met een capaciteit van 300 kg en, ontworpen voor eenvoudig gebruik, stelt operators in staat om vier machinebewegingen tegelijk uit te voeren vanaf het bedieningspaneel.

Christian Busch, Area Sales Manager bij Palfinger, zei: “Ik ben bijzonder verheugd dat we vandaag het 2000e model aan de UP Group kunnen overhandigen. Onze Zwitserse partners verwachten de allerhoogste kwaliteitsnormen – en ze hebben de grootste vloot van Light NX-klasse modellen. Dat spreekt voor zich.”

Overig nieuws