Magni Benelux opent vestiging

Magni Telehandlers heeft een vestiging geopend in België voor de Benelux.

De nieuwe vestiging van Magni Benelux is gelegen in Deinze, nabij Gent, om klanten in heel België, Nederland en Luxemburg gemakkelijk te kunnen bedienen. Het zal een voorraad nieuwe machines bevatten – zowel verreikers als hoogwerkers van het merk Dingli / Magni – evenals reserveonderdelen, terwijl het ook als basis zal dienen voor het serviceteam.

Gelegen dicht bij het kruispunt van de E-17 en E-40 trans-Europese snelwegen omvat het een gloednieuw kantoorgebouw met opleidingsruimten naast een nieuw magazijn van 1.500 vierkante meter, beide gelegen op een groot perceel met een proeftuin en het opbergen van apparatuur. De faciliteit zal grote klanten en haar team van dealers in de hele regio ondersteunen.

Het bedrijf zei: “Deze nieuwe locatie stelt Magni in staat haar verkoopnetwerk verder uit te breiden en klanten een hoogwaardige service ter plaatse te bieden. Dicht bij onze klanten staan ​​om aan al hun behoeften te voldoen, zowel op het gebied van machines als op het gebied van service, zal altijd een belangrijk onderdeel van ons merk zijn.”

Overig nieuws