Multitel verandert Poolse distributie

Multitel Pagliero heeft zijn distributieovereenkomst met zijn partner in Polen – Multitel Polska, gevestigd in Subice, vlakbij de Duitse grens, opgezegd.

De volledige verklaring is als volgt: “Vandaag hebben Multitel Pagliero en Multitel Polska, na meer dan 40 jaar samenwerking, de commerciële samenwerking voor de verkoop- en serviceactiviteit op de Poolse markt beëindigd.”

“Dit maakt deel uit van de voortdurende reorganisatie van de distributievoetafdruk van Multitel Pagliero op belangrijke Europese markten. We willen alle teamleden van Multitel Polska bedanken voor hun langdurige ondersteuning en toewijding aan het merk en de producten van Multitel.”

De bedrijfsnaam Multitel Polska werd in 2004 aangenomen, daarvoor handelde het als Easylift Polska. Het wordt sinds 2017 beheerd door Artur Kusch en is verbonden aan een groep bedrijven die is opgericht door de in Berlijn gevestigde Rolf en Marie Luise Böhmer, waaronder Easylift Serwis, Tila en Easylift in Berlijn, Böhmer Bühnenvermietung Magdeburg en EasyLift Access Platforms in het VK . Easylift Duitsland is een langdurige servicepartner voor Multitel in de regio Berlijn en Noord-Duitsland.

Overig nieuws