Nieuw pand voor TVH Equipment

TVH Equipment, de Belgische internationale specialist in verhuur, verkoop, opleiding en service voor hoogwerkers, heftrucks, verreikers en magazijntoestellen begint de bouw van een nieuw gebouw in het hoofdkantoor in Waregem, België, halverwege Gent en Lille in Frankrijk.

Het speciaal gebouwde pand zal de nieuwe machinedistributie en serviceactiviteiten centraliseren. Het ronde gebouw, ontworpen door Demo+ Architects, zal 40 laadperrons/ingangen hebben die uitkomen op de ronde werkplaatsruimte. Het centrum van het gebouw is open en gewijd aan een tuin, met de kantoren op de tweede verdieping met een cirkelvormige bovenste loopbrug / balkon die neerkijkt op het groene gebied eronder. Het gebouw krijgt ook een ondergrondse parkeergarage.

Chief executive Kristof Coudenys: “Vandaag werken we op twee locaties en in verschillende gebouwen in Waregem. De centralisatie van activiteiten zal de samenwerking tussen onze medewerkers en de efficiëntie van onze processen versterken. Ook de ronde vorm van de kantoren met een binnenste glasring zorgt voor maximaal visueel contact. Ook investeren we veel in energiebesparende technieken en gebruiken we aardwarmte voor verwarming en koeling.”

Overig nieuws