200 Skyjacks voor Select

Het Britse verhuurbedrijf Select Plant Hire heeft 200 Skyjack elektrische schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De order bestaat uit 19ft S3219E, 20ft S3220E en de nieuwste generatie 32ft S4732E elektrische schaarhoogwerkers. Het omvat ook een aantal 16ft SJ16 masttype liften. Alle units zijn uitgerust met Skyjack’s Elevate-telematicasysteem dat details geeft over het gebruik en onderhoud van de machine en om ongeoorloofd gebruik te voorkomen.

Select zegt dat de order de toegenomen vraag volgt van bestaande infrastructuurprojecten zoals HS2, Hinkley Point C, Tideway en East West Rail, evenals een aantal nieuwe projecten die later dit jaar van start gaan.

Tom Barrow, Select product leader – powered access, zei: “Door deze aanzienlijke investering in deze nieuwe machines te doen, kunnen we klanten de zekerheid bieden dat de apparatuur volledig in staat is om aan hun eisen te voldoen. Daarnaast zijn we ons er terdege van bewust dat onze klanten eisen dat hun apparatuur zo milieuvriendelijk mogelijk is, daarom voldoen alle machines aan de nieuwste milieunormen.”

Overig nieuws