JLG breidt uit naar de landbouwmarkt

JLG heeft een reeks verreikers geïntroduceerd die gericht zijn op de landbouwsector, en heeft Cody Rainer ook benoemd tot directeur kanaalontwikkeling om de initiatieven van JLG binnen de landbouwsector te leiden.

JLG biedt momenteel drie modellen verreikers aan voor gebruik in de landbouw, waarvan er één nieuw op de markt is, de AG925. De twee extra modellen zijn de 3013 en de G5-18A van het bedrijf.

De AG925 werd medio september geïntroduceerd tijdens de Ag Progress Days. De AG925 is een model met een capaciteit van 8800 pond en een maximale hefhoogte van 24 voet 9 inch. Het heeft een “kleine draaicirkel” en een maximale rijsnelheid van 25 mph.

Een breed scala aan beschikbare aanbouwdelen omvat een verscheidenheid aan wagens, vorken, bakken, balenhandlers, personeelswerkplatforms en een vijzel.

JLG was eerder betrokken bij de verkoop van landbouwverreikers via een overeenkomst in Europa met Same Deutz-Fahr (SDF), waarbij JLG machines van het SDF-merk produceerde. Die overeenkomst begon in 2004 en liep af in 2017.

JLG kondigde ook aan dat Cody Rainer is aangesteld als directeur kanaalontwikkeling om de initiatieven van JLG binnen de landbouwsector te leiden. Rainer werkt al meer dan 10 jaar bij JLG in verschillende verkoopgerelateerde functies, meest recentelijk als districtsverkoopmanager in de regio Zuid-Centraal. Daarvoor maakte hij deel uit van het aftermarket-verkoopteam in de staten Great Plains, waar hij zich toelegde op onderdelen en serviceondersteuning.

Overig nieuws