Bac Hoogwerkers toont Zoomlion hoogwerkers

Bac Hoogwerkers heeft een klantenevenement georganiseerd om de hoogwerkers van Zoomlion op de Nederlandse markt te introduceren.

Het evenement bood lokale verhuurbedrijven en eindgebruikers de mogelijkheid om Zoomlion-apparatuur te bedienen en diepgaande vragen te stellen. Het evenement vond plaats op 8 en 9 oktober op het hoofdkantoor van Bac Hoogwerkers.

Dick Bac, eigenaar bij Bac Hoogwerkers: “We moedigen onze klanten aan om Zoomlion-producten persoonlijk te ervaren, op deze manier kunnen ze de hoogtepunten van het model en specifieke toepassingen beter begrijpen.

“Het is geweldig om ze rond onze machines te laten lopen en ze zelf te zien navigeren.”

Jason Liu, plaatsvervangend GM van Zoomlion Access in het buitenland, voegde toe: “We willen Bac Hoogwerkers oprecht bedanken voor het succesvol hosten van dit prachtige evenement dat het merk en de producten van Zoomlion veel dichter bij de lokale gebruikers brengt.

“We zijn dankbaar dat ze de milieuvriendelijke scharen en gieken van Zoomlion op de Europese markt hebben gebracht. Momenteel hebben ze verschillende soorten Zoomlion-hoogwerkers beschikbaar in Nederland en we verwelkomen klanten om ze te proberen.”

Overig nieuws