Sinoboom Intelligent Manufacturing Park-project

Op 29 oktober vond een speciale ondertekeningsceremonie plaats ter gelegenheid van de lancering van het Sinoboom Intelligent Manufacturing Park-project.

Deze nieuwe site zal worden gebouwd op een oppervlakte van 1,2 miljoen m2 en zal het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van Sinoboom, een R&D- en logistiek ondersteuningscentrum en drie intelligente productiefabrieken voor de productie van Sinoboom’s assortiment hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Met deze investering in geavanceerde technologieën bouwt Sinoboom naar eigen zeggen een ​​thuis van wereldklasse voor de versnelde productie van hoogwaardige hoogwerkerapparatuur. De lancering van het project volgt op een periode van groei voor Sinoboom, die in 2013 zijn huidige basis in Changsha’s Ningxiang High-tech Zone betrad en de jaarlijkse outputwaarde in de acht jaar daarna met 9900% heeft zien groeien.

De ondertekeningsceremonie werd namens Sinoboom bijgewoond door voorzitter Steven Liu, samen met hoge functionarissen van de managementcomités van de Ningxiang High-tech Zone.

Overig nieuws