Sennebogen breidt dealernetwerk uit

Sennebogen heeft drie nieuwe distributeurs toegevoegd voor de Baltische Staten, Denemarken en Noord-Duitsland voor haar assortiment kranen.

Met twee locaties in Litouwen en een derde in Letland, zal Erco Technologies verantwoordelijk zijn voor Sennebogens volledige reeks duty cycle-, telescopische- en havenkranen in Estland, Letland en Litouwen. Het bedrijf zal de kranen aanbieden naast een reeks beton- en steengroeveapparatuur.

Het Deense verkoopbedrijf Scantruck zal verkoop en ondersteuning bieden voor Sennebogen-kranen in heel Denemarken en Zweden, evenals op de Faeröer en Groenland. Het bedrijf vertegenwoordigt ook Manitou, PB, GMG, Platform Basket, Komatsu, Weycor en McCloskey.

Ten slotte heeft Sennebogen in Noord-Duitsland het op Delmenhorst gebaseerde verkoop- en verhuurbedrijf Marm aangesteld om zijn telescopische kranen in het grotere gebied van Bremen te hanteren. Het bedrijf handelt ook Liebherr-torenkranen, Bobcat-verreikers en steigers en bekistingen van Hünnebeck, evenals minikranen, schrankladers en minigraafmachines.

Overig nieuws