100 Genies voor AA Herkules

Het Poolse verhuurbedrijf AA Herkules is begonnen met het in ontvangst nemen van 100 Genie hoogwerkers en schaarhoogwerkers van de lokale distributeur Statech.

De order bestaat uit een groot aantal E-Drive GS plaat elektrische schaarhoogwerkers, waaronder de 13ft GS-1330, 19ft GS-1932, 20ft GS-2032, 26ft GS-2632 en GS-2646, 32ft GS-3246, 40ft GS -4046 en 46ft GS-4655. De borstelloze elektrische wielmotoren zouden onderhoudsvrij zijn en 70 procent minder hydraulische slangen en fittingen hebben, waardoor de kans op lekkage wordt verkleind. Het bedrijf heeft ook een aantal 30ft, 34ft en 45ft knikarmhoogwerkers aan zijn vloot toegevoegd.

Bedrijfseigenaar Bartosz Krala: “We werken al vele jaren nauw samen met Jacek. Hij is zeer professioneel en onze samenwerking vindt plaats in een zeer prettige vriendelijke sfeer. Statech Company won ons vertrouwen, dus toen we besloten om onze vloot uit te breiden, wisten we met wie we contact moesten opnemen. We zijn van mening dat nieuwe modellen Genie-machines zullen voldoen aan de behoeften van onze verhuurklanten in Polen.”

Jacek Juszkiewicz, die onlangs werd benoemd tot Statech salesmanager voor Oost-Europa en de Balkan, voegde toe: “AA Herkules is een van onze meest betrouwbare klanten in heel Europa. Het is altijd een plezier om met Bartosz samen te werken. De order van dit jaar was een grote uitdaging voor ons, die we graag aangingen en we waarderen het vertrouwen in ons enorm. We kijken uit naar feedback over nieuwe modellen.”

Overig nieuws