HDW opent nieuwe vestiging in Polen

HDW met het hoofdkantoor in Nederland, zal per 1 december 2021 een nieuwe vestiging openen in Polen.
 
Sinds 1995 is HDW Genie distributeur voor de Benelux is, in 2006 verkregen zij ook het dealerschap voor heel Oost-Europa. In 2012 werd besloten de regio Oost-Europa uit te besteden aan onze zusterorganisatie Statech in Tsjechië.
 
Daar de economie van Polen in de afgelopen jaren naar een zeer volwassen niveau is geëvolueerd heeft HDW besloten dat het tijd is om een ​​volledige juridische entiteit in het land op te richten. “HDW gelooft een sterke toegevoegde waarde naar de markt kunnen leveren met meerdere monteurs, een service organisatie en machines plus onderdelen op voorraad”.
 
De rest van de regio Oost-Europa zal nog steeds door Statech worden gerund, die in de verschillende landen toegewijde Sales Managers heeft.
 
HDW Polska zal worden gevestigd in Bronisze, ten Westen van Warschau. Het pand beschikt over een kantoor van 300m2, een werkplaats van 750m2, een machine-/onderdelen opslaghal van 750m2 en een buitenterrein van 8.000m2.
 
Drie medewerkers van Statech Poland zullen HDW Polska komen versterken, waarvan twee monteurs en Slawomir Raźniewski die tevens wordt gepromoveerd tot Sales Manager. Verder is Przemyslaw Cedrowski, tot nu toe servicecoördinator van Genie in Polen, aan boord genomen als Service Manager. De komende maanden zullen er nog meer medewerkers worden geworven.

Overig nieuws