Müller sluit zich aan bij Partnerlift

(L-R) Ralf Gärtner van Partnerlift met Christoph Böhme van Müller

Het Duitse verhuurbedrijf Müller Arbeitsbühnen heeft zich aangesloten bij Partnerlift, de onafhankelijke vereniging van verhuurbedrijven.

Het bedrijf, gevestigd in Dresden, heeft een breed scala aan hoogwerkers in zijn vloot, samen met verreikers, vorkheftrucks, spinkranen en steigertorens.

Partnerlift-directeur Kai Schliephake: “We zijn verheugd dat Müller Arbeitsbühnen zich bij ons heeft gevoegd, een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het huren van hoogwerkers. We zijn ook blij dat we in de regio Dresden een betrouwbare partner aan boord hebben om onze aanwezigheid in Saksen te versterken.”

Müller-directeur Heiko Böhme voegt toe: “Met het Partnerlift-lidmaatschap worden we onderdeel van een sterk netwerk van verhuurbedrijven. Voor onze klanten kunnen we landelijk eenvoudiger apparatuur aanbieden en tegelijkertijd het eerste aanspreekpunt zijn voor het netwerk in de hoofdstad Dresden.”

Partnerlift heeft een gecombineerde ledenverhuurvloot van 15.000 eenheden die opereren vanuit meer dan 150 locaties in Duitsland, Zwitserland, Polen en Roemenië.

Overig nieuws