Nieuwe CEO voor Hy-Brid

Custom Equipment heeft Jay Sugar aangesteld als chief executive van Hy-Brid Lifts.

Sugar komt bij het bedrijf vanuit de katholieke liefdadigheidsinstellingen van het aartsbisdom Milwaukee, waar hij twee jaar als coördinator voor parochierelaties doorbracht en verantwoordelijk was voor meer dan 190 parochies. Na zijn afstuderen in werktuigbouwkunde en accountancy begon hij een carrière in de energieopwekking en toeleveringsindustrie. In 1996 was hij vice-president operaties voor Generac Power Systems en na vier jaar werd hij vice-president van industriële verkoop. Hij verliet het bedrijf in 2006 voor een korte periode als algemeen directeur van accountantskantoor Weiler & Company (nu WCO Chartered Professional Accountants).

Het jaar daarop, in 2007, trad hij toe tot Northshore Power System als Vice President of Operations, voordat hij in 2011 algemeen directeur werd van Westpro Power Systems. In 2016 werd hij benoemd tot algemeen directeur van fabrikant Cubic Designs/MiTek Mezzanine Systems, en verliet hij het bedrijf in 2019 voor katholieke liefdadigheidsinstellingen. Hij hielp Custom/Hy-Brid in de tussentijd ook bij het implementeren van een nieuwe fabriekslay-out in de vestiging van het bedrijf in Richfield, Wisconsin.

Steve Ellis, voorzitter van Custom Equipment, zei: “We zijn zeer verheugd om Jay Sugar terug te verwelkomen bij Custom Equipment. Jay is een ervaren leider en met zijn achtergrond in zowel engineering als operaties, brengt Jay een brede vaardigheden om Custom Equipment vooruit te helpen in waardecreatie en prestaties.”

Sugar voegde toe: “Ik kijk ernaar uit om opnieuw samen te werken met het sterke leiderschapsteam van Custom Equipment om het bedrijf te helpen positioneren voor toekomstige groei. Het strategisch uitbreiden van ons productaanbod en het introduceren van nieuwe producten zal onze toewijding aan het implementeren van feedback van klanten versterken en ons marktaandeel vergroten.”

Overig nieuws