S-80 J Trax voor 1.2.3. Machineverhuur

1.2.3. Machineverhuur ontvangt van HDW als eerste van de wereld een telescopische hoogwerker van Genie die als enige hoogwerker binnen zijn categorie is uitgerust met rupsbanden.

De verhuurder beschikt daarmee over de eerste hoogwerker op rupsbanden met een werkhoogte van wel 26,4m. De hoogwerker op rupsbanden bereikt een nieuwe hoogte en is hierdoor onder meer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden, inspecties en schilderwerken op hoogte met een ruwe ondergrond. Met deze uitbreiding komt het totaal aan Genie TraX hoogwerkers uit op 31 stuks.

De hoogwerker biedt een reikwijdte van 16,7m en weegt 13.018 kg. Dit in combinatie met zijn compacte afmeting maakt dat hij gemakkelijk te vervoeren is en dat er ruimte op de trailer over blijft voor andere materialen. De TraX uitvoering beschikt over een hoge platformcapaciteit van 300 kg. Dat maakt hem geschikt voor 2 personen met hun gereedschappen. Standaard is de werkbak voorzien van 2 werklampen en knelbeveiliging.

Dit nieuwe model beschikt over een stage-V motor waarmee wordt voldaan aan de allerlaatste emissie-eisen. Voorzien van vier onafhankelijk aanstuurbare rupsbanden met een stuurhoek van 30 graden is de S-80 J Trax geschikt om allerlei uiteenlopende terreinen grondcontact te houden.

“HDW is de officiĆ«le Nederlandse dealer van Genie. Al meer dan 25 jaar zijn zij gespecialiseerd in de verkoop, ouderhoud, reparatie en levering van onderdelen van hoogwerkers en verreikers. Vanuit het hoofdkantoor in Heinenoord staan zij klaar voor klanten door het hele land. Zo waarderen zij het partnerschap, het warme contact en de fijne relatie met 1.2.3. Machineverhuur. Zij zijn dan ook trots om een bijdrage te leveren aan de groei van deze vooruitstrevende klant”, aldus HDW.

123 Machineverhuur BV is een verhuurbedrijf dat zich richt op de professionele verhuurmarkt. Het bedrijf is al bijna 25 jaar actief in het verhuren van machines en materieel. Dit doen ze vanuit 13 vestigingen in Dronten, Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg Zevenhuizen en Zwolle. 123 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep waar Inter-Techno en Gencom ook deel van uitmaken.

Overig nieuws