JLG benoemt Nacelle Assistance

JLG heeft het Franse hoogwerkerservicebedrijf Nacelle Assistance et Services, een volledige dochteronderneming van de fabrikant van autohoogwerkers Klubb, aangesteld als exclusieve partner voor onderhoud, aftersalesservice en reparaties voor zijn hoogwerkers in Frankrijk.

De nieuwe overeenkomst gaat begin dit jaar in. Nacelle Assistance opereert vanuit vijf werkplaatsen in heel Frankrijk, in de regio Isle de France/Parijs, Les Lyon, Avignon, Ayvelles – in de buurt van Charleville-Mézières en Toulouse, met 30 fulltime technici/servicemonteurs, uitgerust met mobiele werkplaatswagens. Het bedrijf werkt ook samen met een netwerk van lokale partners door het hele land.

JLG’s senior customer support manager Phil England, zei: “We zijn ervan overtuigd dat deze oplossing ons Franse klantenbestand zal voorzien van een geoptimaliseerde servicekwaliteit op lange termijn.”

Nacelle Assistance-directeur Arthur Moynot voegde toe: “Na 10 jaar ontwikkeling in de onderhoudssector van hijsapparatuur, is het een erkenning en trots om door JLG te zijn gekozen om aftersales-services voor zijn producten in Frankrijk te verlenen.”

Overig nieuws