Kiloutou koopt grondverzetspecialist

Kiloutou sluit 2021 af met een nieuwe acquisitie, namelijk de aankoop van AB Matériels, een specialist in grondverzetverhuur die werkzaam is in de Vaucluse in Zuid-Frankrijk.

AB Matériels werd opgericht in 1996, exploiteert 800 machines en stelt 18 medewerkers te werk op drie locaties in Avignon, Cavaillon en Aix-en-Provence.

Pierre Knoché, Managing Director van Kiloutou Frankrijk, zei; “Deze fusie stelt ons in staat om ons gespecialiseerde netwerk voor openbare werken in de regio van Avignon uit te bouwen en ten volle te profiteren van de complementariteit met ons huidige productassortiment in deze sector. Ik ben erg blij om de AB Matériels teamleden te verwelkomen binnen de Kiloutou Group ”.

Frédéric Miceli, eigenaar en manager van AB Matériels, zei verheugd te zijn met de deal: “Het voorgestelde integratieproject was een essentieel element in mijn beslissing om te verkopen en zal onze teams in staat stellen de ontwikkeling van het bedrijf voort te zetten met extra middelen. Ik heb vertrouwen in het vermogen van de teams van beide bedrijven om van deze fusie een echt succes te maken.”

Overig nieuws