Verton opent in Zuid-Korea

Het Australische bedrijf Verton voor ladingsoriëntatie heeft Hanho International aangesteld als distributeur voor Zuid-Korea.

Hanho, gevestigd in Seoel, importeert en exporteert gebruikte mobiele kranen sinds 1989. Het bedrijf wil nu uitbreiden naar andere hijsgerelateerde gebieden en is van mening dat Verton’s op afstand bestuurbare apparaten voor het oriënteren van de lading door het gebruik van gyroscopen populair zullen blijken in de markten die het bestrijkt.

Chief executive Jim Park zei: “Om het simpel te zeggen, er is niemand anders die doet wat Verton doet om de veiligheid van werknemers op de bouwplaats te verbeteren. Er is geen andere technologie die dit significante niveau van risicoverwijdering biedt en tegelijkertijd een kosteneffectieve oplossing biedt die ook zorgt voor efficiëntere operaties. Uit ons marktonderzoek blijkt dat onze doelmarkt voor Verton-oplossingen onder meer management- en planningsinstallatiebedrijven en kraanverhuurbedrijven zal zijn. We zijn
enthousiast en trots om het Verton-assortiment aan onze klanten aan te bieden.”

Tim Ekert van Verton voegde toe: “Het is opwindend om te zien hoe een nieuw publiek profiteert van de technologie van Verton bij hun hijsactiviteiten. Het assortiment hijsoplossingen van Verton maakt gebruik van gyroscopen en geavanceerde besturingssystemen die zelfs de moeilijkste klus veiliger maken, zonder dat er taglines of palen nodig zijn.”

Overig nieuws