Eerste Sinoboom ML10EJ Duitsland

Eric Mannhoff van Wienold(L) met Oliver Tix van BHV

Het in Bonn gevestigde verhuurbedrijf BHV Arbeitsbühnen heeft de eerste 10 meter lange Sinoboom ML10EJ mastgiek in ontvangst genomen in Duitsland.

De nieuwe hoogwerker werd verkocht en geleverd door de Duitse distributeur Wienold Lifte van Sinoboom. De unit is een klassieke mastgiek van 10 meter met een werkhoogte van 10,3 meter, een reikwijdte van 3,3 meter op een hoogte van ongeveer zes meter en een platformcapaciteit van 200 kg. De totale breedte is 990 mm, met een hoogte van 1,9 meter en een totale lengte van iets minder dan drie meter. Totaal gewicht is 2.678 kg

BHV operations manager Oliver Tix zei: “We zijn verheugd dat we deze hoogwaardige verticale masthoogwerker kunnen toevoegen aan onze verhuurvloot. Het zal onze klanten helpen om hun scala aan toepassingen uit te breiden.”

Overig nieuws