Holt neemt Kardie Equipment/TGM Wind over

Holt heeft de overname aangekondigd van Kardie Equipment/TGM Wind Services, een toonaangevende Noord-Amerikaanse distributeur van de Bronto Skylift, een op vrachtwagens gemonteerde hoogwerkers.

Met de overname behoudt Kardie Equipment/TGM Wind Services haar naam en gaat ze opereren als een onafhankelijke, volledige dochteronderneming van Holt.

“We zijn er trots op deel uit te maken van de HOLT-familie van bedrijven, een op waarden gebaseerde organisatie die zich inzet voor veiligheid”, zegt Kevin Darby, oprichter van Kardie Equipment/TGM Wind Services. “Deze samenwerking maakt uitgebreide producten en diensten voor onze klanten mogelijk en maakt onze operaties effici├źnter.”

Kardie Equipment/TGM Wind Services zal een aanvulling vormen op andere Holt-divisies en de Bronto Skylift te koop en te huur aanbieden (met of zonder bedieners).

“Holt wil samenwerken met gelijkgestemde organisaties en Kardie Equipment/TGM Wind Services sluit perfect aan bij onze kernwaarden”, aldus Peter J. Holt, CEO en algemeen directeur van Holt Cat. “Deze overname zal ons helpen toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten met een veilig, premium product dat meerdere industrie├źn ondersteunt die uitdagende hoogten moeten bereiken.”

Overig nieuws