55 Haulottes voor AVI

Het Israëlische verhuurbedrijf Avi Cranes heeft 55 hoogwerkers van Haulotte in ontvangst genomen voor zijn verhuurvloot.

De units omvatten 12ft Star 6 mast type verticale liften, 19ft Optimum 8 plaat elektrische schaarhoogwerkers, een 60ft HA20 LE PRO volledig elektrische knikarmhoogwerker en een 135ft HT43 RTJ PRO telescopische hoogwerker.

De deal omvatte een speciale driedaagse trainingssessie, zowel theorie als praktisch voor verkoop- en technisch personeel op het terrein van Avi Cranes, verzorgd door de dochteronderneming van Haulotte Africa.

De servicemanager van Haulotte Africa, Ahmed Errouissi, zei: “Training is een groot probleem in onze sector. De technische teams van AVI Cranes hebben nu de kennis om Haulotte schaarhoogwerkers en verticale masten te onderhouden en te diagnosticeren. Ik kom in februari terug om verdere training te geven over de Pulseo-generatie elektrische Rough Terrain elektrische hoogwerkers de grote telescopische telescoophoogwerkers.”

Overig nieuws