Kiloutou voegt hybride generatoren toe aan Impakt

Kiloutou-dochter Kiloutou Energie, gespecialiseerd in tijdelijke energie- en pompoplossingen, heeft hybride stroomgeneratoren toegevoegd aan het milieubrandingprogramma van Kiloutou Impakt.

Het merk Impakt, gelanceerd in oktober 2021, omvat 3.500 producten voor Kiloutou in Frankrijk, waaronder grondverzet, toegang, landschapsarchitectuur en gereedschappen.

Kiloutou bevestigde in een verklaring dat Kiloutou Energie, dat generatorsets van 20 tot 1600 kVA aanbiedt, evenals pompen met debieten van 35 tot 960 m3/h, de nieuwe hybride generatoren zal aanbieden vanaf het eerste kwartaal van 2022.

Uitgerust met een Stage V-motor en oplaadbare elektrische batterijen, zijn ze ontworpen om een ​​site van stroom te voorzien tijdens stroomstoringen of bij afwezigheid van een aansluiting op het elektriciteitsnet.

De hybride uitrusting bespaart tot 40% brandstof en helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Elke unit kan 24 uur per dag in hybride modus werken. De generatoren zijn verbonden via telematica en kunnen op afstand worden bestuurd, waarbij belangrijke diagnostische en gebruiksinformatie wordt benut.

Overig nieuws