TVH Equipment neemt Rentalift over

In het licht van een verdere strategische groei van haar activiteiten in België, heeft TVH Equipment nv de firma Rentalift bv uit Izegem overgenomen van de huidige aandeelhouder Van den Dorpe handling Equipment, die zich verder wil focussen op haar activiteiten binnen de logistieke, industriële en haven gerelateerde sector.

“Wij zijn ervan overtuigd dat het team en de klanten van Rentalift aan TVH Equipment de juiste partner hebben om het gekende serviceniveau en verdere groei te kunnen garanderen” zegt Simon Van den Dorpe.

Rentalift, in 2001 opgericht door de familie Deschrijvere – De Leersnyder,
is actief in de verhuur van schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heftrucks over gans Vlaanderen, met een duidelijke regionale verankering in West- & Oost-Vlaanderen. Daarnaast verkoopt Rentalift met Jekko en Multitel in exclusiviteit ook twee sterke merken, beide actief in een nichemarkt.

“Voor de klanten van Rentalift verandert er niets. Hun vertrouwde contactpersonen blijven hen dagelijks adviseren vanuit Izegem met de gekende hoogwaardige service” verklaart Kristof Coudenys, CEO TVH Equipment. TVH Equipment met hoofdzetel in Waregem heeft daarnaast al filialen in Diksmuide, Sint-Niklaas, Londerzeel, Antwerpen, Nijvel en Maaseik.

Overig nieuws