Snorkel verreikers voor Gerken

Het Duitse verhuurbedrijf Gerken heeft vier nieuwe Snorkel SR626E elektrische verreikers van zes meter/2600 kg in ontvangst genomen.

De Snorkel SR626E, gebouwd voor Snorkel door Faresin, werkt volledig emissievrij en is geluidsarm, met stroom afkomstig van een 80 volt/300 Ah lithium-ionbatterij, waardoor hij tot zes uur ononderbroken kan werken tussen oplaadbeurten. De ingebouwde lader kan volledig ‘s nachts opladen. De units waren naast de hoge standaarduitrusting uitgerust met Euro-vorkenborden, een geveerde stoel en non-marking banden met hoge grip.

Gerken kocht de machines na een demonstratie van de machine medio 2021 op een bouwplaats in het centrum van Düsseldorf, gevolgd door een gedetailleerde productevaluatie door het Gerken-team, dit leidde in december tot het besluit om een ​​eerste vier eenheden aan de verhuurvloot toe te voegen. Besteld via distributeur Ahern Deutschland, werden de vier verreikers geleverd aan Gerken uit voorraad in Weyerbusch, Duitsland en gingen ze meteen aan het werk.

Eigenaar Christian Gerken zei: “We willen Ahern Deutschland hartelijk bedanken voor de ongecompliceerde samenwerking en de snelle levering van de volledig elektrische telescopische vorkheftrucks. De feedback die we van onze klanten kregen was altijd positief en de snelle beschikbaarheid van de machines maakt het voor ons nu gemakkelijk om ze zo snel mogelijk in onze verhuurvloot te integreren.”

Overig nieuws