Sinoboom BV en Trackunit ondertekenen MoU

Sinoboom BV, de Europese dochteronderneming van de Chinese specialist in hoogwerkerproductie, heeft een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met Trackunit, waarin de specialist in telematicaoplossingen wordt bevestigd als voorkeurspartner bij het ontwerp, de installatie en de levering van deze datadiensten voor Sinoboom-apparatuur.

Sinoboom en Trackunit hebben nauw samengewerkt om de speciaal op maat gemaakte oplossing te creëren met als uiteindelijk doel de klantervaring te verbeteren. Door de verstrekte gegevens kan de uitvaltijd van machines tot een absoluut minimum worden beperkt door diagnose op afstand en proactieve serviceplanning, terwijl de beveiliging van apparatuur wordt verhoogd met machinelocatiefuncties, waaronder de mogelijkheid om apparatuur op afstand af te sluiten.

Met gegevens die toegankelijk zijn via de app of via integratie met de eigen bedrijfssystemen van een bedrijf, wordt de efficiëntie van het wagenparkbeheer versterkt. Klanten kunnen apparatuur nauwkeurig op afstand lokaliseren en beoordelen, machinegebruiksstatistieken bekijken, servicemeldingen en diagnostische waarschuwingen ontvangen en toegang krijgen tot alledaagse hulpmiddelen zoals snelstartgidsen voor apparatuur.

Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV, ondertekende de overeenkomst en zei: “Deze overeenkomst is een belangrijke stap voor zowel Sinoboom BV als onze klanten, waarvan we weten dat ze graag toegang hebben tot betrouwbare gegevens. Trackunit heeft met ons samengewerkt om ervoor te zorgen dat een diepgaand gegevensniveau gemakkelijk beschikbaar is voor klanten die dat willen. De focus ligt op het benutten van gegevens en het nuttig maken ervan. Het partnerschap heeft tot doel machine-inzichten te bieden, gemakkelijk te integreren met andere oplossingen en sterke compatibiliteit met andere telematicasystemen te bieden – allemaal gericht op een verbeterde klantervaring.”

Soeren Brogaard, CEO van Trackunit, verklaarde: “Deze digitale samenwerking zal helpen bij het bouwen van een solide basis voor Sinoboom-klanten, waardoor ze snel en gemakkelijk hele wagenparken en individuele machines kunnen beheren. We kijken ernaar uit om met Sinoboom samen te werken en waarde te creëren voor Sinoboom-klanten en de bredere industrie.”

Het MoU werd ondertekend tijdens de Sinoboom Global Partner Summit, die op 12 januari online werd gehouden voor alle Sinoboom-partners, vanuit het hoofdkantoor van het bedrijf in Changsha, China.

Overig nieuws