Nieuw logo voor inspHire

InspHire, specialist in verhuursoftware, heeft een nieuw logo aangenomen dat het eigendom van de Kerridge Commercial Systems (KCS) groep weergeeft.

Het in het VK gevestigde inspHire, dat in september 2018 werd overgenomen door softwarebedrijf KCS, zei dat de rebranding “de voortzetting van een belangrijk hoofdstuk” in zijn groei markeerde.

Naast het weerspiegelen van de relatie van inspHire met KCS, wil het ook de uitgebreide expertise van het bedrijf vertegenwoordigen en het grotere platform dat de overname heeft opgeleverd.

InspHire zei dat de rebranding geen veranderingen zal zien in de organisatorische of operationele structuur. Graham Dobbs, inspHire’s Managing Director, zei: “De rebranding is een opwindende fase in de groei van de wereldwijd erkende verhuurproducten van inspHire.

“Sinds KCS inspHire in september 2018 heeft overgenomen, zijn verhuuroplossingen een belangrijk strategisch aanbod van KCS wereldwijd geworden. Met meer dan 20 kantoren in 9 landen is het belangrijk om een ​​erkend merk te hebben dat aansluit bij de kracht en cultuur van de groep.”

Overig nieuws