10 JLG’s voor Johnson Arabia

Het verhuurbedrijf van kraan- en hoogwerkers in het Midden-Oosten, Johnson Arabia, heeft 10 nieuwe 19ft JLG R1932 elektrische schaarhoogwerkers in ontvangst genomen als onderdeel van een uitbreiding van zijn hoogwerkeractiviteiten.

Johnson Arabia heeft al de JLG R1932 in zijn vloot, een klassieke 19ft schaarhoogwerker met een totale breedte van 810 mm, een platformcapaciteit van 230 kg en een werkhoogte van 7,8 meter. De R-serie is een van de drie 19ft scharen die door JLG worden aangeboden. Het is de basis ‘Rental’-lijn met hydraulische wielaandrijving, terwijl de ES- en DaVinci-reeksen een directe elektrische aandrijving hebben. Johnson heeft geconstateerd dat de R1932-modellen betrouwbaar en populair zijn bij zijn klantenbestand. Het beheert ook 19ft schaarliften van Skyjack, Snorkel en MEC.

AWP executive manager Joe Keely zei: “Deze levering is slechts een onderdeel van een investeringsstrategie die zich richt op de groei van onze bestaande activiteiten, terwijl we ook ons ​​assortiment elektrische producten uitbreiden. Deze machines zijn al geleverd aan een van onze bestaande klanten en ik weet zeker dat ze populair zullen blijven bij de verschillende projecten die we ondersteunen in de VAE en in de regio”

Managing director Martin Kirby voegde toe: “Als specialist in apparatuur voor werken op hoogte spelen we in op de vraag naar ons kernaanbod voor hoogwerkers en deze 10 JLG R1932-scharen zijn slechts een onderdeel van het bedrijf om onze klanten de toonaangevende service te bieden die ze gewend zijn van Johnson Arabia.”

Johnson Arabia werd in 1999 in Dubai opgericht en is sindsdien uitgebreid naar Oman, Saoedi-Arabië, Koeweit en Bahrein, met een vloot van ongeveer 250 mobiele kranen en 700 werkplatforms, waaronder gieken, schaarhoogwerkers en spinhoogwerkers.

Overig nieuws