Terex Cranes benoemt Troost

Terex Cranes heeft Troost Machinehandel aangesteld als geautoriseerde distributeur voor haar Rough Terrain kranen in Nederland.

Het bedrijf zal de volledige lijn Terex Rough Terrains op voorraad houden, verkopen en ondersteunen, inclusief de levering van reserveonderdelen voor nieuwe en bestaande machines.

Troost, gevestigd in Numansdorp aan de zuidkant van Rotterdam, opereert vanuit een groot modern pand met een volledig uitgeruste werkplaats van 2.000 vierkante meter en een vloot van mobiele servicebussen die 24 uur per dag ondersteuning bieden. Het bedrijf is sterk gericht op de markt voor graafmachines en wielladers en distribueert Case-bouwmachines, Tobroco-Giant-verreikers en Terex Ecotec-breek- en recyclingmachines, onderdeel van de Terex Materials Processing-divisie naast Terex-kranen.

(L-R) Cor Troost met Giancarlo Montanari en Stephan Wijkmans van Terex Cranes

Cor Troost zei: “Troost Machinehandel is verheugd om een ​​nieuwe reis te beginnen met Terex Rough Terrain-kranen die klanten in Nederland ondersteunen. We zijn van mening dat de toevoeging van Terex RT aan onze apparatuurportfolio ons in staat zal stellen onze klanten te ondersteunen met een nog meer gediversifieerd en kwalitatief aanbod. We kijken ernaar uit om onze klanten Terex-kranen te leveren naast onze back-upservice, die essentieel is in de hijsindustrie.”

Giancarlo Montanari, algemeen directeur van Terex RT-kranen, voegde toe: “Ik ben verheugd dat we een nieuwe dealerovereenkomst hebben getekend met Troost Machinehandel, het is een belangrijke stap voor een strategisch land als Nederland.”

Regionaal verkoopmanager Stephan Wijkmans zei: “We zijn vereerd om samen te werken met Troost Machinehandel, dat al een goed presterende Terex Ecotec-dealer is. Wij geloven dat de samenwerking tussen onze bedrijven zal bijdragen aan de groei van de RT-markt in Nederland.”

Overig nieuws