Forbes roept United Rentals uit tot ‘Beste Werkgever’

United Rentals Logo

United Rentals is door het tijdschrift Forbes uitgeroepen tot een van Amerika’s beste werkgevers in 2022.

Het verhuurbedrijf van apparatuur, dat op de 40e plaats stond van de 500 bedrijven, kreeg de prijs omdat het “een voorkeurswerkgever is die mensen een geweldige plek biedt om te werken en te groeien”.

“De prijs voor Beste Werkgever van Forbes weerspiegelt onze passie om onze mensen te helpen professioneel te groeien en teamwerk te omarmen in alles wat we doen”, zegt Craig Pintoff, executive vice president en chief administration officer van United Rentals. “Bij United Rentals weten we dat er geweldige medewerkers nodig zijn om een ​​geweldige organisatie op te bouwen, en we zijn toegewijd aan het bieden van een veilige, diverse werkplek van wereldklasse.”

Forbes en Statista Inc., een marktonderzoeksbureau, hebben de America’s Best Employers 2022 geselecteerd via een onafhankelijke, anonieme enquête. De enquête omvatte ongeveer 60.000 Amerikaanse werknemers die werken voor bedrijven met meer dan 1.000 werknemers in hun Amerikaanse activiteiten. De deelnemers werd gevraagd om hun bereidheid te beoordelen om hun eigen werkgevers aan te bevelen aan vrienden en familie en om andere organisaties dan hun eigen organisaties voor te dragen. De respondenten van de enquête werden ook ondervraagd over werkgerelateerde onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, salaris, ontwikkelingsmogelijkheden en bedrijfsimago ten aanzien van hun huidige werkgever.

Overig nieuws