CMC UK opent zijn deuren

CMC UK is verhuisd naar haar nieuwe faciliteit in Worthing, West Sussex in Zuid-Engeland.

CMC Lift UK – een zusterbedrijf van Tracked Spider Sales, of TSS – werd vorig jaar opgericht en de fabrikant nam een ​​minderheidsbelang in het bedrijf. Nu is het verhuisd naar nieuwe, speciaal gebouwde faciliteiten en is het volledig operationeel geworden.

Het bedrijf heeft de faciliteit in twee secties opgezet, de eerste omvat een magazijn met een inventaris van nieuwe CMC spinhoogwerkers, op maat gemaakte transporttrailers en vervangende onderdelen evenals een werkplaats die is uitgerust om alles uit te voeren, van inspecties vóór levering tot reparaties, renovaties en LOLER-certificeringen.

De andere helft van de faciliteit herbergt een showroom en een horecagedeelte met een reeks van de nieuwste CMC-modellen en accessoires. Direct buiten dit deel van het gebouw bevindt zich een groot, verhard demonstratiegebied dat is verbonden met bossen en open velden, zodat klanten de machines onder reële omstandigheden kunnen testen en ze op de grond kunnen uitproberen, meer zoals ze zullen tegenkomen.

Er zijn nu ongeveer 350 CMC-spinhoogwerkers in gebruik in het VK/Ierland, met een groei van meer dan 100 eenheden per jaar, en het momentum groeit. Dit alles verhoogt de vraag naar de diensten die de nieuwe organisatie levert, dus de behoefte aan deze nieuwe faciliteit.

Managing director Russell Woodward zei: “De overname van deze faciliteiten heeft alleen maar bijgedragen aan het hoge niveau van professionaliteit, kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid die we al bieden. Het doel is om onze klanten een complete 360 ​​graden service te bieden voor al hun eisen en servicebehoeften, nu en in de toekomst.”

“De timing van het nieuwe hoofdkantoor kon niet beter. De nieuwste modellen zijn zeer goed ontvangen en met veel nieuwe CMC-modellen die later dit jaar op de markt zullen komen, hebben we extra ruimte nodig om ervoor te zorgen dat onze verkoop, service en ondersteuning doorgaat. Deze nieuwe showroomfaciliteiten bieden klanten ook de mogelijkheid om te komen proberen voordat ze kopen.”

Overig nieuws