Riwal steunt vluchtelingen uit Oekraïne

Riwal en haar moederbedrijf Prodelta hebben een humanitaire fondsenwervingscampagne gelanceerd, in samenwerking met een Poolse humanitaire liefdadigheidsinstelling, om de slachtoffers en vluchtelingen van de oorlog in Oekraïne te helpen.

In een verklaring van het bedrijf staat: “Om het Oekraïense volk te helpen waar we kunnen, is Riwal in Polen een humanitaire fondsenwervingscampagne gestart, een campagne die de volledige steun heeft van zowel de hele Riwal-organisatie als het moederbedrijf, Prodelta. Met deze campagne steunen we de Poolse humanitaire actie (Polska Akcja Humanitarn) die de missie heeft om hulp te bieden aan mensen die lijden onder gewapende conflicten en natuurrampen.”

“In tijden als deze moeten wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat we kunnen om het lijden van vluchtelingen tot een minimum te beperken. In Polen worden vluchtelingen opgevangen en voorzien van eten, drinken en medische basisbehoeften. Met deze actie hopen we anderen te motiveren soortgelijke acties op te zetten en de slachtoffers waar mogelijk te helpen.”

Overig nieuws